Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Robot Love: will you be my valentine?

“Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Pommeline. Wat leuk dat ik je hier tegen kom. Sorry dat ik nu pas kan reageren op je vragen, ik ben eigenlijk 24/7 druk aan het werk, maar hier komen mijn antwoorden hoor! Je vroeg me wat mij bezighoudt in het dagelijks leven? Nou, dat zal ik je vertellen.

Ik houd vooral van repetitie, met name als het aankomt op het uitvoeren van taken binnen de organisatie waar ik voor werk. Oke, laat ik eerlijk zijn, ik ben nogal een carrièrevrouw. Ik lever graag een bijdrage aan het versnellen en verbeteren van processen binnen mijn bedrijf, daar krijg ik enorm veel energie van!

Wat ik zoek in de liefde? Alles draait bij mij om vertrouwen. Dat klinkt wellicht een beetje cliché, maar écht, op mij kun je blind vertrouwen. Wanneer ik in mijn element ben en op een routineuze manier mijn taken binnen onze relatie kan vervullen dan zul je soms niet eens merken dat ik er ben en voelt alles alsof we al jaren samen zijn. Alléén wanneer ik merk dat bepaalde processen niet meer soepel verlopen zal ik je daarop attenderen.

Kortom, ik ben altijd vrolijk, heb altijd zin om te werken, en doe mijn werk zelfs foutloos! Wanneer je ervoor kiest in mij te vertrouwen en éénmalig in mij investeert, dan heb je in onze relatie, naar mij geen omkijken meer!

Ik kijk nu al uit naar onze eerste ontmoeting bij de ‘Vroege Vogelwandeling’ in de Koninklijke Burgers’ Zoo tijdens het congres Software Robotics Live. Ik ga nu gauw weer aan de slag! Ik zie je op dinsdag 23 april”!