Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ricoh Document Governance Index 2012 Deel 1

Moeite met documentprocessen in complexe bedrijfsomgeving

Deze whitepaper geeft weer wat de impact is die de huidige bedrijfsomgeving heeft op kritieke documentprocessen. In 2009 zag het bedrijfslandschap er compleet anders uit dan tegenwoordig. In de laatste drie jaar zijn ongelofelijk veel tablets gelanceerd en verkocht, wat betekende dat de manier waarop we informatie consumeren in een rap tempo is veranderd.  Dit zorgde er ook voor dat de manier waarop bedrijven werkten snel moesten veranderen.  

Bevindingen

In deze whitepaper  komen vier bevindingen naar voren over de kritische documentprocessen en de invloed die de huidige bedrijfsomgeving erop heeft:

  • Zakelijke leiders worstelen met de puzzel van procesprioriteiten
  • Minder dan helft van de bedrijven heeft een volledig uitgewerkte en geïmplementeerde managementstrategie voor documentprocessen
  • De afgelopen drie jaar zagen we een omgekeerde verschuiving in prioriteitstelling van de doelstellingen
  • Er worden regelmatig controles uitgevoerd, maar zijn die wel doeltreffend?

Documentprocessen zijn slachtoffer geworden van de economische situatie van de laatste jaren, en zijn bij veel bedrijven naar de achtergrond verdwenen. Er zijn echter veel voordelen te bespeuren waaronder het besparen van tijd en geld.

Download vrijblijvend het eerste van drie delen van “Ricoh Document Governance Index 2012” waarin duidelijk wordt gemaakt dat zakelijke leiders op zoek zijn naar oplossingen voor de uitdagingen die documentprocessen in een complexe bedrijfsomgeving met zich meebrengen.  Het blijkt ook dat veel bedrijven er moeilijk in slagen om alles voor elkaar te krijgen op het gebied van bedrijfsprocessen.