Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Revolutionary Retail Mobile Apps – from insight to action in seconds

Met uw eigen apps meer controle over uw bedrijf

De smartphone met zijn enorme aanbod aan apps is niet meer weg te denken van de werkvloer. Waarom zou u die smartphone of die tablet dan ook niet van uw eigen software voorzien om daarmee een betere bedrijfsvoering te bereiken? Binnen bedrijven is de trend te zien dat apps gewoon zelf worden ontworpen en gebouwd. Apps die perfect aansluiten op de specifieke bedrijfssituatie.

Zelf ontwerpen is niet moeilijk, want het bouwen van eigen zakelijke apps is al lang niet meer ingewikkeld. Nieuwe intuïtieve ontwikkelsoftware maakt het namelijk heel eenvoudig om op maat gemaakte apps voor de smartphone en tablet te ontwerpen; programmeerervaring is niet nodig!

Het grote voordeel van eigen apps is dat u een perfect en voortdurend geactualiseerd beeld hebt van de eigen bedrijfsvoering. Heldere analyseresultaten, overzichtelijk voorraadbeheer, directe communicatiemogelijkheden tussen vestigingsmanagers onderling; het zijn zomaar een paar van de mogelijkheden die eigen apps bieden. Strategische beslissingen neemt u nu met de juiste informatie bij de hand.

Neem bijvoorbeeld de app die gemaakt kan worden voor winkelmanagers. De manager op de vloer wil een perfecte klantbeleving en een goed inzicht in de actuele verkoopcijfers om een optimale omzet te genereren. Tablets met de juiste software voorzien de manager van actuele winkelinformatie en gegevens over de concurrentie in de buurt. Communicatie tussen de storemanagers van verschillende vestigingen is ook prima te implementeren. En omdat de apps op maat zijn gemaakt en daarmee efficiëntie bewerkstelligen op de werkvloer, spaart het uiteindelijk ook tijd uit die voor andere zaken ingezet kan worden.

MicroStrategy’s Mobile App Platform is intuïtieve software die u een handje helpt met het ontwerp en de ontwikkeling van die apps. De gratis paper ‘Revolutionary Retail Mobile Apps – from insight to action in seconds’ vertelt u precies wat de voordelen van eigen apps zijn en hoe u ze zelf bouwt. Download deze paper vandaag nog en kom alles te weten over de mogelijkheden van eigen bedrijfs-apps.

 

Download de whitepaper
Download