Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Revolutionary Retail Mobile Apps – from insight to action in seconds

Stuur uw winkelsucces met uw eigen apps

Inmiddels hebben al honderden bedrijven hun eigen op maat gemaakte apps ontwikkeld waarmee ze een goed inzicht krijgen in hun bedrijfsprocessen. Dankzij die heldere analyseresultaten kunnen ze strategische beslissingen nemen waarmee ze zich weten te onderscheiden van de concurrentie. In de snel veranderende retailmarkt is die informatie goud waard.

De voorraad, de hoeveelheid klanten per dag, het beschikbare personeel, de verkoopresultaten en de omzet. Het zijn zomaar enkele variabelen waar u als retailer dagelijks mee te maken hebt. Al die informatie dient op een goede manier te worden geïnterpreteerd en verwerkt. Dat kan met een goede app.

Maar is het bouwen van (zakelijke) apps niet heel erg ingewikkeld? Die tijd zijn we gelukkig al lang voorbij. Nieuwe intuïtieve ontwikkelsoftware maakt het namelijk heel eenvoudig om apps voor de smartphone en tablet te ontwerpen. En omdat u de software geheel volgens eigen wensen indeelt, krijgt u direct het juiste inzicht in de verkoopresultaten en activiteiten op de winkelvloer.

Het MicroStrategy Mobile App Platform is opgezet om u de apps te laten ontwerpen en te maken, die perfect aansluiten bij uw wensen. Dat kan voor één winkel zijn, maar ook voor een hele keten die u onderling wilt kunnen vergelijken. Apps zijn geheel op maat te maken al naar gelang de doelgroep. Enkele mogelijkheden van de software:

  • Duidelijk inzicht in de verkoopresultaten per tijdseenheid en per afdeling.
  • Gedetailleerde overzichten van de resultaten per product. Hiermee is snel een beeld te krijgen van de hardlopers in de winkel.
  • Voorraadbeheer continu kunnen raadplegen.
  • Snelle resultaatoverzichten over producten met promotiecampagnes.
  • Takenlijsten voor vestigingsmanagers
  • Directe communicatiemogelijkheden zoals (video)chat, bellen en het delen van planogrammen.
  • Omgevingskaarten met actuele informatie over concurrenten.

In de whitepaper ‘Revolutionary Retail Mobile Apps – from insight to action in seconds’ leest u alles over de mogelijkheden in van het ontwikkelen van eigen apps met de intuïtieve ontwikkelsoftware en de implementatie van uw apps. De whitepaper kunt u gratis downloaden.

Misschien ook interessant