Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Rethinking information processing for genomic and medical data

De juiste informatie op het juiste moment voor betere zorg

Volgens een enquête uit 2011 is de gezondheidszorg verantwoordelijk voor 30% van de genereerde data wereldwijd. Dit percentage groeit nog elke dag, deels door (nieuwe) regelgeving, deels door nieuwe technologieën en deels door de toename van documentcreatie. Deze data bevat belangrijke informatie en de zorgindustrie moet hier dan ook goed mee omgaan.

Betere beslissingen nemen
Met de juiste informatie op het juiste moment kunnen trends sneller worden waargenomen en kunnen betere beslissingen gemaakt worden. Artsen kunnen specifieke therapieën voor een patiënt snel vergelijken met andere therapieën en patiënten. Farmaceutische organisaties kunnen snel zien waar bepaalde medicijnen op voorraad zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is wanneer de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is.

Oplossing
In deze whitepaper wordt een oplossing geboden voor data analyse, het SAP HANA® platform. Dit platform biedt een aantal voordelen, namelijk:

  • Zowel on-premise als een cloud-based service beschikbaar;
  • Draait analytics 1,000 tot 10,000 keer sneller dan andere platformen;
  • Flexibele analytische modellen die zowel real-time als opgeslagen data gebruiken;
  • Met tools voor data modeling, data security en lifecycle management.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Rethinking information processing for genomic and medical data”, welke dieper ingaat op het omzetten van medische en genomische data naar bruikbare informatie.

 

Download de whitepaper
Download