Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Real Connections

In een Virtueel Kenniscentrum zijn vooral mensen met kennis en ervaring

Kennis zit in mensen, deze mensen moeten vindbaar zijn, zodat deze kennis toegankelijk gemaakt kan worden. Voor het toegankelijk maken van deze kennis, zijn virtuele kenniscentra (vkc) of virtual workspaces ontworpen. Goed uitgewerkt en geïmplementeerd zijn het middelen waarmee de samenwerking tussen mensen effectiever wordt en  bedrijfsprocessen beter gestroomlijnd.

Bij bedrijven staat de kennis vaak op een gedeelde server en wie moed of zin heeft kan daar wat van af halen. Vaak is het vinden van de juiste documenten een enorme klus of de informatie is diep verborgen in een e-mail, applicatie of in het hoofd van een collega.

Virtueel Kenniscentrum (vkc) of Virtual Workspace
Een virtueel kenniscentrum (vkc) kan een plek zijn waar documenten of informatie staat, maar het is vooral een plek om kennis en ervaring te vinden. Het is een omgeving die verschillende functies integreert en toegankelijk is voor alle leden ongeacht locatie of tijdzone

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over het delen van kennis, waarin dieper wordt ingegaan op het gebruik van een virtueel kenniscentrum (vkc).