Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ready? Set! WORK Go

Laat de hele organisatie veilig online thuiswerken

“Ik heb thuis geen laptop, hoe moet ik nu werken?”, “Hoe krijg ik snel toegang tot alle documenten die ik nodig heb?” of “Hoe zet ik een videogesprek op in Teams?”. De IT-afdeling is de afgelopen weken overspoeld met allerlei vragen over thuiswerken en nog lang niet alle uitdagingen van thuiswerken zijn opgelost. Er gaat een hoop tijd verloren omdat collega’s hun werk helemaal niet of slechts gedeeltelijk thuis kunnen uitvoeren. En ook voor de IT-afdeling blijft er weinig tijd over voor andere werkzaamheden. Dit zorgt voor productiviteitsverlies en dat is natuurlijk jammer. Gelukkig kan het ook anders.

Snel aan de slag met WORK Go

Om bedrijven een handje te helpen met het snel én goed uitrollen van veilig thuiswerken ontwikkelden de experts van Wortell WORK Go. Dit is een werkplek die aansluit op de wensen van je medewerkers, en die een snelle uitrol mogelijk maakt. Met WORK Go:

  • Werk je samen met collega’s in Microsoft Teams
  • Heeft iedereen een laptop om thuis te werken
  • Ga je snel live
  • Ondersteun je collega’s die hulp nodig hebben
  • Zet je veiligheid voorop
  • Zorg je voor een moderne oplossing die altijd up-to-date is

Een werkplek die het altijd doet

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het nieuwe WORK Go of wil je meer weten over waaruit het precies bestaat? Of, niet onbelangrijk, wil je weten hoeveel zo’n werkplek per medewerker kost? Download snel deze WORK Go whitepaper en sluit je hele bedrijf aan op veilig en snel thuiswerken.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website