Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Rapidly integrate SAP with cloud applications in days

Hoe kun je SAP zo snel mogelijk integreren met cloud?

De adoptie van cloud-applicaties is de laatste tijd geëxplodeerd. Dit maakt dat veel organisaties nu een hybride wereld hebben van cloud- en on-premise-applicaties. De integratie hiervan is van groot belang en organisaties worstelen met de vraag hoe te integreren en tegelijk de risico’s, kosten en doorlooptijd laag te houden. Deze whitepaper geeft een oplossing waarmee SAP gemakkelijk geïntegreerd kan worden met cloud-applicaties.

Traditioneel zijn er drie manieren om SAP-oplossingen te integreren met andere applicaties, namelijk via custom coding, On Demand integration tools of traditionele middleware-oplossingen. De oplossing in deze whitepaper, WebSphere Cast Iron Cloud integration, is in tegenstelling tot de traditionele methodes van de grond af opgebouwd.

WebSphere Cast Iron Cloud integration kent drie verschillende form factors. Alle drie bieden de SAP-gebruiker dezelfde gebruikservaring voor het ontwikkelen en managen van de integratie. Het voordeel voor de SAP-gebruiker is de mogelijkheid de juiste oplossing te kiezen die bij hun behoefte aansluit, in plaats van genoodzaakt een ‘one size fits all’ benadering te moeten kiezen.

Download de whitepaper 
Download geheel vrijblijvend deze whitepaper en lees over hoe SAP snel en gemakkelijk met cloud-applicaties kan integreren met behulp van WebSphere Cast Iron Cloud.

 

 

Download de whitepaper
Download