Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Qatari Diar implements company-wide Risk Management standards

Implementatie van bedrijfsbrede risicostandaarden

Qatari Diar Real Estate Investment Company is een van ‘s werelds grootste organisaties op het gebied vastgoedontwikkeling- en investering. Qatari Diar kreeg de taak toevertrouwd om de groeiende economie te ondersteunen en de ontwikkeling van vastgoed prioriteiten van het land te coördineren. Met ruim vijftig projecten wereldwijd kwam Qatari Diar voor de uitdaging te staan om naast de interne compliance-eisen ook aan de compliance eisen van de verschillende locaties te voldoen. Hiernaast werden nog een flink aantal uitdagingen op het gebied van Governance, Risk en Compliance geïdentificeerd. Deze customer case study gaat dieper in op de GRC-oplossing die heeft geholpen de verschillende uitdagingen het hoofd te bieden.

Oplossing en voordelen
De adoptie van een enterprise Governance, Risk Management en Compliance (eGRC) platform heeft bijgedragen aan de realisatie van een effectiever en efficiënter management van operationele- en projectmatige risico’s. Hierdoor is niet alleen de besluitvorming aanzienlijk verbeterd, maar het heeft ook een directe en positieve impact gehad op tijd, kosten en kwaliteit. Met de geavanceerde management information dashboards kan aan alle wensen van de beslissing nemers binnen de organisatie worden voldaan.

Download de customer case study
Download deze customer case study over Qatari Diar, de GRC-uitdagingen die speelden en de Risico Management oplossing waar uiteindelijk voor is gekozen.

 

Download de whitepaper
Download