Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Push your Business Process Management initiative into the cloud

Flexibiliteit van een business model vereist een flexibele infrastructuur

Business Process Management (BPM) is de blauwdruk voor flexibele organisaties aan het worden. Vooral wanneer het gaat om zichtbaarheid en controle over de dagelijkse werkzaamheden en processen te verwezenlijken. Tegelijkertijd realiseren organisaties zich nu steeds meer welke potentie Cloud Computing heeft binnen een alsmaar veranderende markt.

In dit digitaal tijdperk verwachten en eisen consumenten meer van de (back end) systemen van organisaties. De Cloud evolueert zich tot het platform dat aan deze eisen kan voldoen. Om de overgang naar de Cloud vlekkeloos te laten verlopen is het essentieel dat organisaties begrijpen welke processen binnen de organisatie hierdoor worden beïnvloed. Zonder deze cruciale eerste stap lopen organisaties het risico dat waardevolle tijd in Cloud-initiatieven wordt gestoken zonder enig rendement.

Samen zijn Cloud Computing en BPM een onverslaanbaar team wanneer het gaat om het flexibeler maken van de organisatie.

Download de whitepaper

Download deze whitepaper en lees meer over hoe BPM en Cloud Computing samen zorgen voor een flexibeler organisatie die gemakkelijk mee kan veranderen in een alsmaar veranderende markt.