Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Een gids voor teamwerk binnen Office 365

Steeds meer organisaties worden ingericht op basis van projectteams. Om deze projectteams goed te laten samenwerken, kunnen organisaties de app Teams van Microsoft inzetten. Teams van Microsoft kan functioneren als een hub voor teamwerk binnen Office 365. Teams geeft projectteams de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar te chatten, bestanden te delen en Skype-vergaderingen in te plannen en houden. Teams heeft in deze een ondersteunende rol.

Een projectorganisatie inrichten

Microsoft Teams brengt de dagelijks gebruikte tools samen in één app. Dit klinkt natuurlijk mooi, maar hoe werkt dit dan? In deze gids laat Jacco Weijers, functioneel consultant bij Rapid Circle, u aan de hand van voorbeelden zien hoe het in zijn werk gaat. Dit wordt gedaan aan de hand van het samenwerkingsverband ‘werken in projecten’. Uiteraard is deze gids ook geschikt voor andere samenwerkingsverbanden.

Microsoft Teams in 30 minuten

In deze gids leren we u om in 30 minuten een complete projectorganisatie op te zetten met behulp van Teams. Dit doen we aan de hand van de volgende onderdelen:

  • De redenen om voor een nieuw Team te kiezen of een nieuw kanaal in een bestaand Team
  • Om via favorieten uw eigen indeling te bepalen en focus te houden op wat belangrijk is
  • Hoe u tabbladen toevoegt aan uw Microsoft Team
  • Hoe u Connectoren toevoegt aan uw Microsoft Team
  • Welke best practices het gebruikersgemak voor uw collega’s verhogen

Een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Wilt u ook succesvol een projectorganisatie opzetten? Deze gids neemt u stap voor stap mee in het proces. Wilt u meer te weten komen? Vul ons formulier in en ga aan de slag met deze uitgebreide gids.