Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Processen stroomlijnen en meer inzicht met online bedrijfssoftware

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

De huidige economische situatie en een competitieve markt heeft de druk op prijzen verhoogd. Naast de verhoogde druk op marges hebben dienstverleners ook te maken met hogere verwachtingen van klanten en stevige concurrentie. Om tijd zo effectief en winstgevend mogelijk te kunnen verkopen moeten organisaties eerst ervoor zorgen dat zij:

  • een heldere visie, strategie en KPI’s communiceren;
  • volledig inzicht in de eigen projectorganisatie krijgen;
  • dit inzicht gebruiken om processen te optimaliseren, vanaf de offerte tot aan de facturatie toe.

Snel en effectief handelen, maar hoe?
Het zijn uitdagende tijden dus is het zaak om snel en effectief handelen. Hoe? En wat moet er veranderen in de organisatie? Aan de hand van een vragenlijst in deze whitepaper kunt u stap-voor-stap analyseren wat u moet doen.

Zijn de doelstellingen en KPI’s bijvoorbeeld wel duidelijk? Mocht dat zo zijn, dan kunnen metingen helpen om te zien of het bedrijf de juiste kant op gaat. En hoe zit het met uw marges? Waar komen de inkomsten precies vandaan? Of waar lekken deze weg?

Efficiënter werken met meer inzicht
Meer inzicht en de juiste tools zorgen ervoor dat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Zo wordt de facturabiliteit van medewerkers gemaximaliseerd, sneller en correct gefactureerd en wordt er eerder betaald. Dat zorgt uiteindelijk voor meer winst.

Goede online bedrijfssoftware laat alle bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Zo worden  processen gestroomlijnd en gesynchroniseerd en krijgt u een ongekende mate van inzicht. Alle essentiële en benodigde informatie omtrent projectvorderingen, budgeten, tijdmanagement, uitgaven en facturatie is zo 24/7 beschikbaar en up-to-date.

Download de whitepaper
Download volledig vrijblijvend de complete whitepaper, waarin wordt beschreven hoe met de juiste tools het inzicht en dus de winst van de eigen organisatie kan worden verhoogd.

 

Download de whitepaper
Download