Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Praktijkcase: Application Centric Infrastructure (ACI) bij Symantec

IDC ACI ROI Spotlight

Symantec Corp. Is een van de grootste software organisaties van de wereld. Ze voorzien organisaties en particulieren in oplossingen voor o.a. veiligheid, opslag en backup van informatie. Al is Symantec een leider in de technologiebranche, ze concludeerde dat er een upgrade moest komen van hun eigen datacenteromgeving. De reden hiervoor was dat ze de klant wereldwijd een uitzonderlijke ervaring willen meegeven.

De upgrade van de datacenter architectuur moest er voor zorgen dat het gebruik vereenvoudigd en tegelijkertijd krachtiger werd. Hierdoor krijgt het bedrijf de snelheid en efficiëntie dat benodigd is. Ook de doeltreffendheid van de beveiliging moest omhoog door deze dichter bij de data te plaatsen waardoor overbodige handelingen tot een minimum worden gebracht. Uiteindelijk heeft Symantec gekozen voor de Cisco Application Centric Infrastructure (ACI).

Voordelen ACI

  • Meer efficiëntie bij datacenter operations
  • Betere business effectiviteit
  • Lagere kosten

Naast deze voordelen heeft Symantec de performance van het netwerk flink weten te vergroten. De bandbreedte is bijvoorbeeld vergroot naar 40Gbps. Voor de overstap naar het ACI platform was dit slechts 1Gbps.

Download de praktijkcase
In de praktijkcase zal dieper worden ingegaan op de doelstellingen die Symantec stelt aan de upgrade van de datacenteromgeving. Ook zullen de voordelen aan de hand van verschillende data worden toegelicht. Download de praktijkcase vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download