Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Power of intelligence-based decision making in real time

Proactieve en preventieve besluitvorming voor betere prestaties

In een prestatiegerichte wereld moeten organisaties een omgeving en strategie ontwikkelen waarin productiviteit en prestaties centraal staan. Op deze manier kan benodigde vooruitgang worden gerealiseerd. De meeste BI-oplossingen analyseren achteraf. De oplossing in deze whitepaper  is proactief en zorgt voor een preventieve besluitvorming.

Er zijn verschillende redenen voor een slechte ‘performance’ en het is belangrijk dat organisaties begrijpen waar de knelpunten precies zitten. Over het algemeen kan het te maken hebben met een gebrek aan strategie en slechte informatie die leidt tot slechte besluitvorming.

Het gebrek aan goede informatie is vaak het resultaat van op zichzelf staande eilanden in plaats van goed geïntegreerde systemen die effectief informatie met elkaar delen. In deze whitepaper wordt een oplossing geboden in de vorm van TrakSYS-software.

Het primaire doel van TrakSYS is het leveren van real-time, accurate en bruikbare informatie om zo de besluitvorming te vergemakkelijken en te ondersteunen. Hiermee wordt de productiviteit aanzienlijk verbeterd zonder de dagelijkse activiteiten te hinderen.

Download de whitepaper
Download de volledige whitepaper en lees over TrakSYS, een proactieve BI-oplossing welke zorgt voor een preventieve besluitvorming die de productiviteit en prestaties binnen een organisatie vergroot.