Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Podcast: Zo ziet het nieuwe normaal er dus uit

Deze podcast maken we niet schouder aan schouder, maar op afstand. Best wel gek. En kenmerkend voor deze periode. Laten we het precies daarover gaan hebben in deze vierdelige podcast: Het nieuwe normaal. 

Want hét kan dus wel. Corona heeft een digitale revolutie ontketent. Binnen allerlei branches. Dat vraagt veel van de (IT) organisatie en van de medewerker. Het heeft impact op de manier van werken, de online veiligheid, de cultuur van een organisatie en de flexibiliteit van de IT organisatie.

In deze podcastreeks spreekt Franck van Diest (productowner werkplek) verschillende collega’s en klanten om ervaringen uit te wisselen. Want: welke scenario’s op het gebied van thuiswerken zien we aankomen en hoe bereiden we ons daarop voor?

Aflevering 1: Zo ziet Het Nieuwe Normaal er dus uit

In deze podcast geven Danny Burlage en Franck van Diest hun visie op hoe de coronacrisis het werken verandert. Wat zien we bij klanten gebeuren? Welke invloed heeft IT? Hoe gaat de crisis het werken in de toekomst veranderen? En wat zijn juist de uitdagingen met al dat thuiswerken?

Voor welke luisteraars?

Voor luisteraars die zich bezighouden met trends en technologie.
Afleveringen duren ongeveer 30 minuten.

Luister de podcast

Luister de podcast direct hieronder, op Spotify of Soundcloud.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website