Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Persoonlijke GPS Noodknop

Veiligheid voor werknemer en inzichtelijkheid voor organisatie

Een veilige werksituatie is voor werknemers essentieel en organisaties zoeken naar verschillende middelen om dit te realiseren. Het GPS noodknop systeem is een van die middelen. De werking van het GPS noodknop systeem is simpel. Het volgt voortdurend of incidenteel de locatie van een persoon en geeft deze door. Niet alleen is dit handig voor buschauffeurs of ambulance-personeel, maar ook voor tal van andere functies binnen verschillende vakgebieden.

In deze whitepaper wordt er dieper ingegaan op de mogelijkheden van een persoonlijk GPS noodknop systeem. Zo worden de voordelen van een dergelijk systeem besproken, de soorten toestellen en een aantal essentiële aandachtspunten. Buiten het feit dat het werknemers extra veiligheid geeft, krijgen organisaties ook meer inzicht in hun buitendienst en helpt het medewerkers sneller inplannen, beoordelen, volgen en factureren.

Download de whitepaper

Download de complete whitepaper  en lees meer over de persoonlijke GPS noodknop en waarin informatie en advies wordt gegeven over wat er nodig is bij de aanschaf van zo’n noodknop systeem.