Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Personal video conferencing

Hoe mobiliteit het videoconferencing-landschap verandert

Personal video conferencing kan worden gedefinieerd als het gebruik van video conferencing software op een PC, tablet of smartphone, of zonder extra apparatuur. Een groot verschil met ‘room videoconferencing’, waarbij gebruikers en participanten fysiek een speciaal voor videoconferencing ingerichte kamer in moeten gaan.

De laatste jaren is personal videoconferencing deel uit gaan maken van de dagelijkse processen en communicatie binnen organisaties van vrijwel elke grootte en uit elke industrie. Als aanvulling op de bestaande traditionele systemen en soms zelfs als vervanging ervan.

Deze whitepaper gaat dieper in op het personal videoconferencing en legt uit hoe mobiliteit het videoconferencing-landschap verandert. Daarnaast worden de belangrijkste trends in de industrie uiteengezet en worden er een aantal best practice methodes gegeven voor implementatie. De whitepaper bevat onder andere de volgende hoofdstukken:

  • Trends in de markt
  • De applicaties en voordelen van personal videoconferencing
  • Case studies
  • Belangrijkste vereisten voor een Enterprise Personal Video Conferencing System

Download deze uitgebreide whitepaper en lees meer over personal videoconferencing en welke voordelen deze heeft voor organisaties van elke grootte uit elke industrie.