Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Zetacom

Zetacom biedt slimme oplossingen voor de complexe ICT-vraagstukken van vandaag en morgen. Het is de ICT-specialist en system integrator voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Ze helpen organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren, dankzij slimme technologie. Zetacom heeft jarenlange ervaring opgebouwd, met name als partner voor bedrijven in de care-, cure-, overheidssector en zakelijke markt.

Care

Zetacom begrijpt de zorg. Vanwege de complexer wordende zorg, verbinden ze mensen, processen en techniek. Ze richten zich op slimme ICT om de care te helpen; met minder capaciteit meer betekenen voor cliënten.

Cure

Zorg kan altijd beter. Hetzelfde geldt voor communicatie. Betere communicatie is naast betrouwbaar en veilig, vooral ook efficiënt en slim. Zetacom helpt ziekenhuizen bij hun transformatie naar smart hospitals. Samen zorgen ze ervoor dat ziekenhuizen efficiëntiewinsten kunnen realiseren. Daarmee ontstaat betere zorg en meer tijd en aandacht voor patiënten.

Overheid

In de verdere digitalisering van overheden helpt Zetacom als communicatiebedrijf doelstellingen te realiseren voor servicegerichte, betrouwbare dienstverlening.

Zakelijk

In de zakelijke markt is de digitale transformatie mede door Covid-19 in een stroomversnelling geraakt. Zetacom is een ICT-partner die deze ontwikkeling begrijpt, kan implementeren en helpt met de adoptie onder medewerkers. Ze helpen wij organisaties met bedrijfscontinuïteit en betere resultaten op de werkvloer.

Recente berichten van Zetacom