WSB Solutions

WSB Solutions

Branche: ERP, CRM
Publiceert over: Bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics

ICT zit in ons DNA (tot zover de afkortingen). We zijn er mee geboren en zal ons nooit meer loslaten. Dagelijks maken zo’n 5500 mensen bij meer dan 400 bedrijven gebruik van onze diensten. Mede door onze producten en diensten kunnen veel van onze klanten bijvoorbeeld in de Cloud werken, hebben ze het veilige gevoel van een goede back-up, kunnen ze altijd en overal hun voorraad inzien, werkt hun printer zoals die moet werken en is hun netwerk goed beveiligd.

Het achtergrondverhaal

WSB is in 1987 opgericht. Oprichters en opbouwers Cees Bakker en Bart Rietveld hebben nog steeds een deel van de aandelen in hun bezit en Cees is nog steeds werkzaam binnen WSB. Hij heeft tegenwoordig zijn directietaken neergelegd en stort zich vol overgave op hetgeen waar zijn hart ligt: programmeren en oplossingen maken om de klanten van de beste automatisering te voorzien.

We helpen u als MKB-bedrijf met uw succes

In de afgelopen 30 jaar zijn we ieder jaar gegroeid. Met meer dan 65 mannen en vrouwen helpen we onze klanten om, met de producten van Microsoft, het maximale uit hun netwerk en systemen te halen. We helpen u efficiënter te werken en het werken gemakkelijker en handiger te maken. Zo mochten we al vele bedrijven helpen met het succes van hun organisatie. Niet voor niets zijn we voor veel van onze klanten al jaren de IT-partner.

Missie & Visie

Bovenstaande kun je zien als onze missie. In een formeel geformuleerde zin ziet dat er als volgt uit:
Onze missie is Nederlandse Midden- en Kleinbedrijven meer te laten bereiken door hen zorgeloos gebruik te laten maken van moderne, veilige en betrouwbare clouddiensten en bedrijfsapplicaties.

Onze visie sluit daar op aan:

WSB Solutions wil haar klanten helpen succesvol te zijn door inzet van moderne, veilige en betrouwbare Microsoft clouddiensten en bedrijfsapplicaties.

Onze medewerkers kennen onze klanten, de uitdagingen waar zij in hun bedrijfstak mee te maken hebben én hebben verstand van de meest recente technologische ontwikkelingen.

We zorgen voor een eerlijk en helder advies op maat en maken waar wat we beloven: altijd en overal zorgeloos (samen)werken met innovatieve digitale technologie.

Wij streven ernaar de beste Microsoft Cloud partner voor het Nederlandse MKB te zijn, investeren in langdurige relaties met onze klanten en gaan voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Dit is waar we als bedrijf naar toe willen, een ambitieus beeld van de toekomst. We weten dat we hier (nog!) niet zijn, maar werken er hard aan dit te bereiken. Onze missie en visie geven aan wie we zijn, wat we doen, wat we willen bereiken. Maar hoe zien onze klanten ons?

Tevreden klanten

Klanten noemen ons in ons laatste klanttevredenheidsonderzoek professioneel, klantvriendelijk, betrouwbaar en oplossingsgericht. Zelf omschrijven we ons ook vaak als no-nonsense. We houden van kort en krachtig: WSB, that’s IT! (Sorry, toch nog een afkorting. Maar we vonden ‘WSB, that’s Informatie Technologie’ zo lang…)

De koffie staat klaar

Automatisering en digitalisering helpt uw organisatie vooruit, maar dat betekent niet dat alles digitaal kan. Om uw organisatie vooruit te helpen, moeten we u en uw organisatie leren kennen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over uw automatisering en kijken of er nog wat te verbeteren valt? Neemt u dan contact op met Kristian of Ingeborg. Ze komen graag een keer bij u langs. Geheel vrijblijvend natuurlijk. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor in Hardinxveld-Giessendam. De koffie (of thee, water, frisdrank) staat klaar.

Volg WSB Solutions

Nieuw ERP-pakket nodig? Maak je niet druk

Een nieuw ERP-pakket kiezen en installeren is voor veel ondernemingen een lastige klus. Kies ik het juiste pakket? Ga ik met de juiste partner in zee? In dit e-boek ontdek je aan de hand van 5 columns veelvoorkomende valkuilen bij het kiezen en installeren van nieuwe bedrijfssoftware. Lees snel verder en maak van jouw implementatie een succes. Lees verder...

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Technologie speelt privé en op het werk een steeds grotere rol. Bedrijven die niet meegaan in de razendsnelle ontwikkelingen raken hopeloos achterop. Zij verliezen hun concurrentievermogen ten opzichte van bedrijven die de veranderingen omarmen. In deze whitepaper zet Microsoft topman Çaglayan Arkan 7 essentiële stappen voor digitale transformatie op een rij. Lees snel verder en laat je inspireren. Lees verder...

ERP-implementaties: hoe doe je het goed?

Bij een ERP-implementatie ga je niet over 1 nacht ijs. Het gaat om het juiste pakket, de beste implementatie-partner en jouw mensen aan boord krijgen voor verandering. Het is belangrijk om na te denken want je wil wel het maximale uit je investering halen! In dit e-boek vind je 5 leuke columns die de meest voorkomende valkuilen beschrijven en hoe je deze met succes omzeilt. Lees verder...

Keuzestress bij CRM-software keuze?

Ondernemers die op zoek zijn naar een (nieuw) CRM-pakket krijgen maar al te vaak te maken met keuzestress. Niemand wil een verkeerde keuze maken en tot de conclusie komen dat de investering niet oplevert wat je verwacht. In deze whitepaper vind je 5 veelvoorkomende valkuilen bij het kiezen van een CRM-pakket. Lees snel verder en doe er je voordeel mee! Lees verder...