Thinkwise

Thinkwise

Branche: IT, softwareontwikkeling
Publiceert over: Softwareontwikkeling, low-code software ontwikkelplatform, bedrijfssoftware

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel core business software gerealiseerd wordt.

Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt.

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is vaak een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie.

Met Thinkwise moderniseert u uw legacy software en realiseert u flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert.

Volg Thinkwise

CIO, deze 7 trends mag je niet missen!

2020 is het jaar van de grote veranderingen: we gingen massaal thuiswerken en ruilden de supermarkt in voor de online shop. Digitalisering werd een must en hierdoor kregen CIO’s veel meer een sleutelpositie binnen organisaties. Er staan ook voor 2021 grote veranderingen te wachten. Om je hierop voor te bereiden lees je in deze whitepaper 7 trends die het dagelijks werk van CIO’s ingrijpend veranderen. Lees verder...