Prodware

Prodware

Branche: CRM
Publiceert over: CRM & ERP

Om als organisatie te excelleren en concurrenten voor te blijven, is het noodzakelijk om klanten te binden, processen te optimaliseren, medewerkers te stimuleren en producten te transformeren. Is uw organisatie hierop ingesteld?

Microsoft’s strategie richting een complete bedrijfsoplossing met zakelijke apps in de cloud bereidt u voor op de toekomst. Microsoft Dynamics 365 bevat applicaties met ingebouwde intelligentie die zijn gebaseerd op ERP, CRM, Office 365 en Azure. Elke toepassing brengt concrete inzichten waarmee u echte problemen oplost en zorgt voor tastbare resultaten. Maar combineert u ze, dan heeft u pas echt power en mogelijkheden om uw bedrijf te transformeren.

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Deze brede ervaring geeft ons een unieke positie om u te helpen bij uw digitale transformatie. Laten we met elkaar uw roadmap naar flexibiliteit, snelheid en productiviteit bepalen, zodat u klaar bent voor succes.

Volg Prodware

Kenniscyclus: Digitale transformatie van Field Service

De manier waarop technische service-organisaties dienstverlening aanbieden verandert fundamenteel. Door innovatie en digitalisering ontstaan nieuwe mogelijkheden waardoor field service aan het transformeren is en er nieuw concurrentievoordeel mee behaald kan worden. Bent u al op de hoogte van de digitale ontwikkelingen in service management? Lees verder...