Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

MostWare

Ons doel? Waarde toevoegen met slimme technologie.

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Door verder te kijken dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Daarbij zijn we niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zo vinden we oplossingen die ook morgen en in de toekomst nog aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw moderne werkplek vorm te geven, slimme data wilt inzetten of de infrastructuur en veiligheid naar een hoger plan wilt tillen, MostWare is jouw partner op IT-gebied.

Nu de cloud volwassenheid heeft bereikt, komen er iedere dag meer en meer hightech oplossingen bij. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen. Omdat we bovendien begrijpen dat je niet overal verstand van kunt hebben, doen we dat op een begrijpelijke manier. Ook de volledige implementatie, gebruikersinstructies en het beheer nemen we met plezier uit handen. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

MostWare mag zich bovendien Microsoft Gold Partner noemen. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op technische expertise van het hoogste niveau. Benieuwd hoe wij met gave technologie jouw werkdag leuker en beter kunnen maken? Kom in contact!

Recente berichten van Mostware

Van praten vanuit de techniek naar echt kijken naar de organisatie

Een succesvolle samenwerking met een IT partij is de afgelopen jaren flink veranderd. Waar eerst altijd vanuit de techniek werd gekeken, gaat dat nu veel meer hoe organisaties kunnen groeien en bloeien en hoe techniek daaraan kan bijdragen. Luisteren naar klanten is het begin van een succesvolle samenwerking. Maar met luisteren alleen kom je niet ver als IT-partner. Je moet ook meedenken, de klant meenemen in het proces en verder kijken dan alleen je eigen puzzelstukje.

Drie manieren om slimmer hybride samen te werken

Online meetings, e-mail, chat en andere communicatiemiddelen, het zorgt voor nogal wat stress. Lees in deze blog hoe je door het slim inzetten van je communicatiemiddelen, heel wat druk van de ketel haalt.

Het gevecht tegen hackers: run jouw bedrijf veilig op afstand

Je bedrijf altijd en overal veilig blijven runnen. Dat is een belangrijke visie voor organisaties wereldwijd. Nu de hybride werkomgeving niet meer weg te denken is, neemt de hoeveelheid cybercriminaliteit toe. Wat zijn de meest voorkomende beveiligingsvalkuilen op de hybride werkplek en hoe voorkom je deze? Je leest het in deze whitepaper.