Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Login Consultants

Wij geloven dat het introduceren van een nieuwe werkplek, of van een nieuw werkplekconcept, niet meer uitsluitend een IT-project is. Het heeft pas meerwaarde als een IT-werkplek aansluit bij de werkzaamheden van medewerkers. Zo’n werkplek geeft toegang tot data en applicaties, en faciliteert mogelijkheden tot samenwerken. Hiernaast moet de IT-werkplek vanzelfsprekend veilig zijn, zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt.

Een Digital Workplace zorgt ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. En met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken, op elk apparaat, waar en wanneer zij willen. Hierdoor laat je jouw medewerkers niet harder werken, maar efficiënter.

ANY PLACE, ANY TIME AND ANY DEVICE

Ons doel is om optimale gebruikerservaring op het gebied van de IT-werkplek te bieden. We doen dit met specialisten die gedreven worden door passie. Zo voorzien wij jouw medewerkers en organisatie van de beste IT-werkplek.

Recente berichten van Login Consultants

Een toekomstbestendige werkplek

Als bedrijf moet je voorbereid zijn op veranderingen. Dit geldt ook voor ziekenhuizen. Om goede en betaalbare zorg te blijven leveren, moeten ziekenhuizen meegaan met innovaties. Denk bijvoorbeeld aan hybride werkplekken en een werkomgeving in de cloud. Maar waar begin je met inrichten? Lees in deze whitepaper hoe jij een toekomstbestendige werkplek creëert.

Managed services voor een toekomstbestendige (cloud)omgeving

De (digitale) werkplek is sinds de coronapandemie nóg belangrijker geworden. Om ervoor te zorgen dat medewerkers geen problemen ervaren met het uitvoeren van werkzaamheden, moeten IT-processen gewaarborgd zijn. Deze whitepaper zet de voordelen van werkplekbeheer uitbesteden op rij en geeft je 3 handige tips voor de keuze van een managed services provider.

Tips om de continuïteit van bedrijfskritische applicaties in de cloud te waarborgen

Organisaties die hun bedrijfskritische applicaties nog niet naar de cloud hebben verplaatst, ondervinden dat zij niet over voldoende flexibiliteit beschikken om knelpunten op te lossen die COVID-19 veroorzaakt. Voor veel organisaties is dit aanleiding de mogelijkheden te onderzoeken om hun bedrijfskritische applicaties naar de cloud te migreren. Lees in deze blog tips om de continuiteit van applicaties te waarborgen in de cloud.

Kostenbeheer in het tijdperk van Multicloud

Het voorspellen van clouduitgaven is voor veel organisaties een uitdaging. Multicloud maakt deze uitdaging nog eens extra complex en kan zelfs business succes in de weg staan. Multicloud vraagt daarom om een fundamenteel andere aanpak als het gaat om kostenbeheer. Lees in deze blog hoe je dit het beste aanpakt.

Kostenbeheer in het tijdperk van multi-cloud

Het voorspellen van clouduitgaven is voor veel organisaties een uitdaging. Multi-cloud maakt deze uitdaging nog eens extra complex en kan zelfs business succes in de weg staan. Multi-cloud vraagt daarom om een fundamenteel andere aanpak als het gaat om kostenbeheer. Lees er meer over in deze blog.