Logic Vision

Logic Vision

Branche: IT-dienstverlener midden- en kleinbedrijf: Maritiem, Productie, Handel
Publiceert over: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Logic Vision, uw Dynamics specialist:

Logic Vision is gespecialiseerd in software-oplossingen voor de Maritieme industrie, de Productie industrie en Handelsbedrijven op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (Cloud). Met meer dan 20 jaar ervaring kent Logic Vision uw bedrijfsprocessen en wordt er gezorgd voor de juiste oplossing! Dagelijks werken er meer dan 2.500 zeer tevreden gebruikers met onze software.

Als Microsoft Gold Partner focussen wij ons op de verkoop en implementatie van Dynamics 365 Business Central. De kennis en ervaring van onze 45 professionals is van hoog niveau en hierdoor verzekeren wij u de beste service en kwaliteit. Hiermee investeren we in de lange termijn relatie met onze klanten.

Geen IT-bedrijf dat met alle winden meewaait, maar een stabiele en betrouwbare partner met jarenlange ervaring. De dynamiek van automatiseringsprocessen vraagt om een duidelijk baken en een heldere horizon.

Een kompas dat richting geeft en de plaats op zee bepaalt. Hiervoor richt men zich op een vast punt, een plaats die met zekerheid bekend is: een vuurtoren, ook wel een pijler genoemd.

Logic Vision is dat baken, de betrouwbare pijler.

Innovatief, modern en flexibel ondernemen:

Met Dynamics 365 Business Central biedt Logic Vision de alles-in-één bedrijfssoftware van dit moment en voor in de toekomst. Logic Vision ondersteunt midden- en kleinbedrijven om de bedrijfsprocessen te verbinden en te stroomlijnen.

  • Één applicatie voor al uw bedrijfsprocessen
  • Veilig in de cloud
  • Volledig geïntegreerd met Office 365
  • Betaalbaar (vaste prijs per gebruiker, per maand)
  • Start met wat uw bedrijf nodig heeft en groei wanneer u daar aan toe bent

Introductie Dynamics 365 Business Central:

Met de introductie van Dynamics 365 Business Central zorgt Logic Vision ervoor dat u volledig inzicht krijg in uw bedrijf. Hierdoor werkt u effectiever en efficiënter: regel uw financiën, automatiseer en beveilig uw toeleveringsketen, verkoop slimmer en verbeter de klantenservice, houd uw projecten op schema en binnen het budget, optimaliseer de bedrijfsvoering, bescherm uw gegevens en ondersteun de AVG-naleving en run uw bedrijf overal, waar en wanneer u wilt!

Onze service:

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen levert Logic Vision de service die u wenst te ontvangen. Per aangeboden pakket bieden we naast de setup van Dynamics 365 Business Central helpdesk, opleiding en consultancy. Deze servicediensten kunnen worden uitgebreid indien daar behoefte aan is middels vouchers, zodat u nooit teveel zal betalen.

Ontdek het nu!

Volg Logic Vision

Toekomstbestendig dankzij deze 4 trends

Om jouw concurrenten voor te blijven is het van belang om de moderne technologie ook in te zetten in jouw onderneming. Dus geen tijdsverlies meer door te werken in verschillende systemen, maar processen die naadloos op elkaar aansluiten. Of altijd en overal toegang tot jouw applicaties. Lees hier 4 trends die je absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan. Lees verder...