Ivanti

Ivanti

Branche: IT-oplossingen
Publiceert over: Unified IT, servicemanagement, security

Ivanti is een jong bedrijf met een rijke geschiedenis. LANDESK en HEAT Software zijn de twee bedrijven die de basis vormen van het huidige Ivanti. LANDESK werd onder de naam LANsystems opgericht in 1985 en HEAT ontstond als FrontRange Solutions in 1989.

Misschien waren ze voorbestemd om elkaars pad te kruisen en hun innoverende krachten te bundelen? Het ultieme doel van beide bedrijven was om via Unified IT het succes van hun klanten te vergroten.

Ivanti’s IT-software wordt gebruikt door 78 van de Fortune 100 bedrijven en ruim 1700 werknemers bouwen mee aan het succesverhaal. IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security, Endpoint Management en Identity Management samen te brengen. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

Volg Ivanti

Hoe zorg je voor rust op de IT-afdeling?

IT-managers hebben het razend druk. Het IT-landschap verandert continu en bovendien zijn de ogen van de hele organisatie op hen gericht, want IT maakt digitale transformatie mogelijk. Hoe maak je deze ambities waar? Welke tools helpen jou vooruit? Deze whitepaper geeft je inzicht in Service Management tools en zet belangrijke trends en valkuilen op een rij.  Lees verder...

Zo verbeter je de IT-ervaring in jouw bedrijf

Minutenlang in de wacht staan bij de IT-afdeling. Een plotse gedwongen herstart van je computer. Helpdesk-medewerkers die hun dagen vullen met wachtwoorden resetten en andere (saaie) routineklusjes. Daar wordt toch niemand blij van? Klopt, daarom is het tijd om de IT-ervaring binnen het hele bedrijf een boost te geven! Lees er meer over in deze whitepaper.  Lees verder...