Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ibexa

Ibexa’s Digital Experience Platform (DXP) stelt organisaties in staat concurrerend te blijven, hun inkomstenstromen te optimaliseren, nieuwe producten en diensten te lanceren en digitale strategieën te testen. Met Ibexa’s DXP kunnen B2B bedrijven verkoopstrategieën transformeren en frictieloze koopervaringen opbouwen op een duurzame, kosteneffectieve en snelle manier.

Ibexa biedt content creatie, website bouw, e-commerce en personalisatie samen met versnelde ontwikkelingsmogelijkheden, en helpt bedrijven om snel nieuwe bedrijfs- en verkoopstrategieën te omarmen en memorabele ervaringen te bouwen voor hun gebruikers over verschillende kanalen, waarbij merk, content, productinformatie, commercie en hun bestaande bedrijfsprocessen worden verenigd.

Met de hulp van onze gecertificeerde, betrouwbare partners – digitale bureaus, systeemintegratoren en adviesbureaus – zullen ze vooruitgang boeken in hun digitale transformatie en zich snel aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt, terwijl de klantervaring altijd centraal staat in hun bedrijf.

Ibexa’s betrouwbare en veilige DXP wordt vertrouwd door duizenden gebruikers wereldwijd en een toegewijd wereldwijd partnerecosysteem. Merken zoals Crédit Agricole, Comscore, Hibu, Groupe Atlantic en Whirlpool vertrouwen op Ibexa als strategische partner in hun business. Ibexa, opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkantoor in Oslo, Noorwegen, en kantoren in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje, Polen, de VS en Japan.

Bezoek de website

Recente berichten van Ibexa