Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Delta-N

Delta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N” is het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee dus voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven!

Veranderingen die je geleidelijk doorvoert zijn succesvoller. Zeker ook in de ICT, dat meer dan alleen een technische kant kent. Juist ook aanpak en adoptie bepalen of een ICT project succesvol is. Geen big bang, maar overzichtelijke en gecontroleerde stappen waarbij de gebruiker meegenomen wordt in de verandering.

Recente berichten van Delta-N

De cloud: aanjager van innovatie

Werken in de Cloud zorgt er voor dat bedrijven veiliger werken, sneller, goedkoper, efficiënter én dat ze wendbaarder zijn om veranderingen in de markt op te vangen. Maar hoe zorgt een transformatie naar de cloud voor meer innovatiekracht? En hoe kun je een transformatie effectief vormgeven? Ontdek het in dit e-book.

Aandacht voor adoptie zorgt voor blije gebruikers

De uitbraak van het coronavirus heeft de digitale transformatie enorm versneld. Voor veel organisaties betekende de explosie van digitalisering een versnelde overstap naar digitaal samenwerken. Maar het goed en efficiënt gebruiken van zo’n moderne werkplek kan alleen als je medewerkers in kleine stappen meeneemt.

Heb jij je Microsoft 365 omgeving nog onder controle?

Duidelijke regels en afspraken zijn nodig om succesvol met Microsoft 365 te werken. Leg vast wie een Team mag aanmaken en wanneer je communiceert via Teams en wanneer via e-mail? Anders is binnen no time het overzicht verloren en zit je met vele SharePoint- en Teams-sites waarvan het doel niet duidelijk is.