CTB

CTB

Branche: Bouwnijverheid
Publiceert over: Microsoft-(cloud)technologieën

Radicaal veranderen vraagt om visie, lef en daadkracht. Onze missie is om technische bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Van cultuuromslag tot en met het omarmen van nieuwe technologie. Om dat te kunnen doen hebben wij als Microsoft- en kennispartner al jaren een volledige focus op (internationale) organisaties in de sectoren techniek, bouw en offshore.

Wij helpen klanten met het invoeren van moderne sales & marketing, nieuwe productiviteit en slimme serviceverlening. Hiervoor leveren wij Microsoft-(cloud)technologieën, diensten en eigen brancheoplossingen gebaseerd op Office 365, Dynamics 365, Business Intelligence en Analytics. Daarnaast zijn wij hofleverancier van planningssoftware Asta Powerproject.

Volg CTB

Faalkosten in techniek en bouw terugdringen

De economie trekt aan en dat is direct terug te zien in de cijfers van bedrijven in de techniek en bouw. De tijd is aangebroken om weer te denken aan groei en vooruitgang. Maar er liggen enkele obstakels op de weg, waardoor bedrijven niet volledig profiteren van de kansen die zich aandienen.  Lees verder...