Blisss

Blisss

Branche: IT-dienstverlener
Publiceert over: Microsoft Dynamics

Maak kennis met Blisss

Blisss Software is 13 jaar geleden opgericht door twee net-afgestudeerden van de Radboud Universiteit in Nijmegen, Dirk en Dirko. Zij sloten zich aan bij het grote Microsoft Dynamics NAV-netwerk zonder ervaring en zonder uitgebreide kennis van dit product maar met een flinke portie doorzettingsvermogen.

Inmiddels meer dan tien jaar later is Blisss Software gegroeid tot een betrouwbare partner met nog steeds dezelfde mentaliteit van toen. Blisss specialiseert zich in ERP software en apps voor groothandels en productiebedrijven. Onze consultants kennen deze branches en onze oplossingen door en door waardoor ze u kunnen voorzien van goed doordacht advies en de juiste software.

Onze missie

De drie S’en van Blisss staan voor Stapsgewijs, Samen en Succes. Bij Blisss Software willen we een zogenoemde “big bang” voorkomen door juist een project op te delen in kleinere stappen. Wij nemen liever 3 behapbare stappen van 1 meter, dan één sprong van 3 meter!
Tijdens een implementatie en de implementatie werken wij nauw samen met onze klanten. Ons team is echt onderdeel van het projectteam. Daarnaast zijn wij volledig transparant naar klanten door hen toegang te geven aan onze projecttools.
Ten slotte zijn we bij Blisss pas tevreden als we samen met onze klant succes hebben geboekt. Implementeren is geen succes op zich, een implementatie moet bijdragen aan de groei van de klant!

Branches

Blisss helpt groothandels en productiebedrijven efficiënter te werken met passende software. Onze software oplossingen lenen zich perfect voor bedrijven die produceren en verkoop en inkoop doen. Met onze software automatiseert en integreert u de belangrijkste bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Onze expertise zorgt ervoor dat onze consultants weten waar u over praat en dat de software al is aangepast naar de wensen van de branche. Het wiel hoeft dus niet voor u opnieuw uitgevonden te worden waardoor projecten beheersbaar en betaalbaar blijven.
Binnen de productiebranche heeft Blisss zich gespecialiseerd in de kunststoffen- en verpakkingsindustrie. Binnen de kunststoffenindustrie is Blisss marktleider met specifieke modules zoals matrijzenregistratie, machineplanning, een grafisch planbord maar ook traceability, recallability en véél meer!

Onze producten

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV van Microsoft. Waar voorheen elk jaar een nieuwe versie werd uitgebracht biedt Microsoft nu een oplossing waarmee klanten altijd een up-to-date ERP-systeem hebben zonder dat de functionaliteiten eronder lijden.
Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. Middels het One Microsoft principe is het pakket eenvoudig te integreren met andere Microsoft oplossingen.
Naast Microsoft Dynamics 365 Business Central heft Blisss expertise in Office 365, Power BI, Zakelijke apps op maat en diverse CRM-applicaties.

Trainingen

Blisss is gespecialiseerd in het opleiden van consultants en gebruikers van Dynamics 365 Business Central. In het volgende filmpje meer hierover:

Wil je meer weten over Blisss en lezen over de klanten waar Blisss voor werkt? Download vrijblijvend Publisssity.

Volg Blisss

Toe aan een nieuw ERP-pakket?

Of je nu op zoek bent naar een vervanging voor je huidige bedrijfssoftware of je zet jouw eerste stappen richting ERP, de keuze is altijd lastig. Er zijn zoveel verschillende aanbieders, zoveel mogelijkheden en je wil natuurlijk niet de verkeerde keuze maken bij deze investering. Deze gids helpt je bij het bepalen wat voor jouw organisatie echt belangrijk is.  Lees verder...

Is jouw ERP nog up-to-date?

Werkt jouw bedrijf nog met een oud ERP-pakket, geïnstalleerd op een eigen server? Dan loop je behoorlijk wat voordelen mis. Inmiddels is cloud-ERP de norm geworden, of je er nu klaar voor bent of niet. Tijd dus om even alle details en voordelen op een rij te zetten, zodat je weet waar je aan toe bent. Lees snel verder! Lees verder...