4PS

4PS

Branche: Bouwnijverheid
Publiceert over: Microsoft Dynamics NAV

Sinds 1 april 2000 is 4PS uitgegroeid tot een wereldwijde ICT-leverancier voor de complete bouwnijverheid. 4PS Construct is verkrijgbaar in bijna 20 landen en ruim 600 bedrijven realiseren wereldwijd de mooiste projecten met behulp van onze ERP software, mobiele werkbon, portalen en apps.

Al de activiteiten van 4PS zijn in lijn met onze strategie die we samenvatten in drie pijlers:

  1. technologie (Microsoft Dynamics NAV)
  2. branche (bouwnijverheid)
  3. versie (standaard software voor de branche)

Ambitieuze vakmannen en vrouwen

Kenmerkend voor 4PS is dat de ruim 150 werknemers stuk voor stuk vakidioten zijn die de taal van de branche spreken. Met ongekende passie inspireren en motiveren zij ondernemers om het beste uit hun bedrijf te halen met behulp van slimme ICT.

"Het is onze droom om de wereldwijde bouwnijverheid 'Grip op hun projecten' te geven met onze oplossingen."

Onze strategie biedt ons de kans om deze droom te realiseren. Voor onze klanten vertalen we onze toegevoegde waarde in een aantal beloften. De vier zekerheden van 4PS:

  • U werkt altijd met de nieuwste technologie
  • Uw hele bedrijf werkt met standaard functionaliteit
  • U wordt geholpen door vakkundige mensen
  • U ondersteunt uw proces met beproefd gereedschap

Volg 4PS

Innovatie in de woningbouw

De woningmarkt trekt aan en snelle digitale veranderingen zorgen voor een verschuiving van de klantvraag. Hoe gaat u hier als bouwbedrijf mee om? In dit webinar leert u hoe u kopers optimaal begeleidt tijdens commercie, realisatie en nazorg. Lees verder...

Procesoptimalisatie bij Strukton Rail en Strukton Civiel

Verdeeld over vijf divisies wil Strukton zowel binnen als buiten Europa bijdragen aan de kwaliteit en de veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen. Onlangs kozen de divisies Strukton Rail en Strukton Civiel kort na elkaar voor een nieuwe ERP-oplossing. Hoe kwam de keuze tot stand? Lees verder...