Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Palo Alto Networks in the Data Center: Eliminating Compromise

Creëren van een veilig data center netwerk

In principe is het gemakkelijk om het datacenter netwerk te beveiligen. Voorkom dreigingen, stel regels in en doe dit zonder de organisatie te hinderen. In de praktijk blijkt het toch iets moeilijker dan gedacht. Dit komt onder andere door de toenemende vraag naar toegankelijkheid en prestaties van applicaties en daarnaast de continu veranderende dreigingen.

Datacenters zijn een doelwit voor criminelen, omdat daar de data is en data is geld of van soortgelijke waarde. Toch staat beveiliging niet altijd bovenaan het prioriteitenlijstje. De toegankelijkheid en performance staan nog altijd voorop. Als een applicatie, die gehost is in een datacenter, niet beschikbaar is of reageert op gebruikers, lopen organisaties inkomsten mis.

Door gebruik te maken van innovatieve technologieën zorgt de oplossing in deze whitepaper ervoor dat er geen compromissen meer gesloten hoeven worden omtrent de beveiliging van het datacenter netwerk. Organisaties voorkomen hiermee dreigingen en behouden de beschikbaarheid, functionaliteit, efficiëntie en zichtbaarheid.

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper waarin dieper wordt ingegaan op het creëren van een veilig datacenter netwerk met behulp van innovatieve technologieën, zonder compromissen te hoeven sluiten.

 

Download de whitepaper
Download