Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Overstappen naar de Private Cloud

Building a Private Cloud – Optimized Infrastructure Strategies

Als het gaat om veranderingen in de IT-infrastructuur, gaat private cloud aan de leiding richting nieuwe IT-efficiëntie en een vereenvoudigde manier van IT-consumptie. Private cloud staat bij organisaties steeds vaker hoog op de lijst als must-have technologie voor het worden van een architectonische standaard voor IT-organisaties over de hele wereld.

Wat zijn de vereisten aan een private cloud?
Het moet een hoge beschikbaarheid te bieden hebben voor zowel op applicatie als op site niveau, samen met governance en automatisering. Van de private cloud wordt onder andere een bepaald niveau van beschikbaarheid, security en compliance voor iedere applicatie verwacht aan de hand van onder meer policy-based beheer & provisioning en virtualisatiebewuste security & compliance. Daarnaast moet de private cloud ook dynamisch kunnen schalen en om kunnen gaan met veranderlijke workloads.

Ook managementtools voor de private clouds zijn belangrijk omdat ze onder meer geautomatiseerd en gecentraliseerd management mogelijk maken en meer inzicht geven in bewerkingen en performance.

Private cloud is aantrekkelijker en makkelijker
Om een best-of-breed pad voor de private cloud te ontwikkelen hebben Cisco en Microsoft hun krachten gebundeld. Er is een raamwerk ontwikkeld dat optimaal gebruik maakt van de complementaire technologieën, waardoor het makkelijker en aantrekkelijker wordt voor IT-organisaties om over te stappen naar de private cloud.

Download de whitepaper
Meer informatie over deze complementaire strategieën voor de private cloud van Microsoft en Cisco? Download nu geheel vrijblijvend deze whitepaper ‘Building a Private Cloud – Optimized Infrastructure Strategies’.

 

Download de whitepaper
Download