Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Overkom de uitdagingen van Cloud Storage

Overcoming the Cloud Storage challenge

De adoptie van de cloud is per definitie bijna onvermijdbaar. Organisaties die op zoek naar zijn besparingen in IT en betere diensten komen bijna vanzelf uit bij de schaalbare, zelfvoorzienende en dynamische mogelijkheden die worden geboden cloudoplossingen. Het transformeren van de traditionele IT met de cloud geeft zakelijke gebruikers meer vrijheid en flexibiliteit en geeft IT de mogelijkheid zich te richten op het toevoegen van waarde voor de organisatie zodat zij niet meer worden gezien als een noodzakelijke kostenpost.

De uitdagingen van een succesvolle hybrid cloud
Vandaag de dag is het implementeren en integreren van clouds met bestaande infrastructuren en datacenters vrij eenvoudig. Toch zijn er enkele grote horden te nemen voor een succesvolle “hybrid” cloud.  Zo is er bijvoorbeeld Cloud Storage. Data vereist bescherming, duurzaamheid en performance wat niet eenvoudig te bereiken is in een public cloud scenario. Een private cloud kan daarentegen niet optimaal profiteren van de financiële voordelen van de cloud. Een hybrid cloud biedt het beste van twee werelden.

De sleutel tot de succesvolle implementatie van een hybrid cloud zit hem in het hebben van de juiste IT infrastructuur en managementoplossingen die geschikt zijn voor een breed scala aan hybrid cloud architecturen. In dit rapport wordt onderzocht welke types hybrid cloud architecturen waarschijnlijk opkomen en welke managementuitdagingen zij met zich meebrengen.  

Daarnaast wordt besproken wat de belangrijkste storagemanagementfactoren zijn in de nieuwe hybride cloud wereld en hoe NetApp OnCommand samen met NetApp storage oplossingen IT organisaties kunnen helpen met het succesvol implementeren van de hybrid cloud.

Downloaden
Wilt u meer weten over alle cloud storage uitdagingen van de hybrid cloud? Download dan geheel vrijblijvend de Engelstalige whitepaper ‘Overcoming the Cloud Storage challenge’.

 

Download de whitepaper
Download