Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Outperforming In A Data Rich Hyper Connected World

Unieke mogelijkheden om beter te anticiperen op big data

Door het beter leren begrijpen van Big Data kan voor financiële performance op de lange termijn worden gezorgd. Deze whitepaper, waarin verslag wordt gedaan van een onderzoek dat is gehouden onder 1100 bedrijfsleiders over de hele wereld, blijkt dat leidinggevenden van organisaties die het beste zijn in het begrijpen en leren van Big Data, groter succes hebben dan hun gelijken bij andere ondernemingen.

Mogelijkheden om beter te kunnen anticiperen op Big Data
Er zijn enkele factoren die meespelen bij het succes van organisaties met Big Data, die uiteindelijk voor financieel succes zullen zorgen. Het belangrijkste is dat deze organisaties data verzamelen op een effectieve manier, het omzetten in informatie en deze inzichten delen. Hierop wordt actie ondernomen. Wat de goed presterende organisaties echter anders doen is dat alle unieke mogelijkheden met Big Data worden toegepast door de gehele organisatie, of volledige waardeketen zodat de grote chaos aan data wordt omgezet in een competitief voordeel.

Sleutel tot succes van Big Data is leiderschap
De kracht van een succesvolle toepassing van Big Data binnen de organisatie heeft grotendeels te maken met vooruitstrevend leiderschap. De bedrijfsleiding moet in staat zijn om verschillende soorten informatie te absorberen en kunnen anticiperen op feiten die uit de data naar voren komen. Ze moeten luisteren naar klanten en gebruik maken van wat ze hebben geleerd van de verschillende informatiebronnen. Zij zouden patronen moeten kunnen zien en delen met de organisatie.

Download de whitepaper “Outperforming In A Data Rich Hyper Connected World” waarin u meer informatie krijgt over de succesfactoren van Big Data binnen de organisatie en welke unieke mogelijkheden er bestaan die zorgen voor een groter financieel succes. Ook wordt uitgelegd hoe belangrijk de juiste leiderschap is om de juiste beslissingen te maken die zijn gebaseerd op de verkregen, geanalyseerde data. Dit betekent beslissingen nemen naar aanleiding van feiten.