Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Organiseren en doelen verwezenlijken: Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van samenwerking en werk productiever. Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Eenvoudig te gebruiken

Start Planner in één klik vanuit het Office 365-startprogramma. Vervolgens kun je met een paar eenvoudige stappen een nieuw plan maken, een team bouwen, taken toewijzen en de status bijwerken.

Image_Board_721x640

Werk visueel ordenen

Elk plan heeft een eigen bord waarop je taken in buckets kunt ordenen. Je kunt taken indelen op basis van status of aan wie ze zijn toegewezen. Je kunt de status bijwerken of toewijzingen wijzigen door deze tussen kolommen te slepen.

Zichtbaarheid en transparantie

De weergave Mijn taken bevat een uitgebreide lijst met al je taken en de bijbehorende status voor al je plannen. Als je samenwerkt aan een plan, weten de teamleden altijd waarmee iedereen bezig is.

Samenwerken aan taken

Met Planner, dat is ontworpen voor Office 365, kun je bestanden als bijlagen toevoegen aan taken, samenwerken aan deze bestanden en zelfs gesprekken over taken voeren zonder te schakelen tussen apps. Met Planner blijven de discussies en resultaten altijd bij het plan en worden deze niet in allerlei verschillende toepassingen vergrendeld.

Werkt op verschillende apparaten

Planner werkt op al je apparaten. En met Planner heeft iedereen altijd dezelfde informatie voor zich. Een korte blik op grafieken is voldoende om te weten hoe het ervoor staat en of het team voldoende vorderingen maakt om het doel te realiseren.

Image_Charts_721x420

E-mailmeldingen

Met Planner hoef je nooit meer iets te missen. Ontvang e‑mailmeldingen wanneer er een nieuwe taak aan jou wordt toegewezen of wanneer je wordt toegevoegd aan een gesprek.