Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Oracle Multitenant: pak database-uitdagingen aan!

E-book: Oracle Multitenant for Dummies

Traditionele database-implementatie modellen hebben geleid tot een wildgroei in de database voor veel datacenters. Met als gevolg stijgende kosten en complexiteit in het beheer. Hoe kunnen  deze database-uitdagingen aangepakt worden? Lees in dit e-book meer over Oracle multitenant en wat het kan betekenen voor uw organisatie. in vijf verschillende hoofdstukken gaat het e-book dieper in op Oracle multitenant. De hoofdstukken gaan in op:

  1. Waarom Oracle multitenant?
  2. Database consolidatie
  3. Het beheer van Oracle multitenant
  4. Implementeren van Oracle multitenant
  5. Voordelen van Oracle multitenant

Waarom multitenant?
Dit hoofdstuk gaat dieper in op hoe Oracle multitenant kan helpen bij de database-uitdagingen waar een organisatie tegenaan loopt. Daarnaast gaat het hoofdstuk dieper in op hoe de nieuwe multitenant architectuur kan faciliteren en accelereren bij de weg naar een cloud-gebaseerde database.

Database consolidatie
Dit hoofdstuk gaat dieper in op de verschillende database consolidatie modellen. Wat de verschillen tussen de diverse modellen zijn en hoe dit in een multitenant architectuur past.

Het beheer van multitenant
Typische projecten in PDBs (pluggable databases)kunnen niet zonder ontpluggen, pluggen, creëren, klonen en neerzetten. Dit hoofdstuk gaat in op deze projecten geïmplementeerd in de context van de multitenant architectuur.

Lees meer over de overige twee hoofdstukken en de volledige vijf hoofdstukken in het e-book Multitenant. Download het e-book geheel vrijblijvend!