Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Optimaliseer XenApp en XenDesktop voor filialen

Filiaalmedewerkers ervaren virtuele desktops en apps als lokale gebruikers

Organisaties die geïnteresseerd zijn in het leveren van apps en desktops als een on-demand service zijn vaak op zoek naar goede applicatie- en desktopvirtualisatie-oplossingen die hierin voorzien. Een dergelijke oplossing bestaat uit XenApp en XenDesktop die gebruik maken van het ICA-protocol. Dit protocol biedt hoge prestaties voor single-user-toegang op netwerken met een lage bandbreedte en een hoge latency.

De grotere dichtheid van gebruikers en applicaties die ook nog eens vechten om dezelfde bandbreedte zorgt ervoor dat de levering aan filialen lastig wordt. Gebruikers worden zodoende gedwongen te kiezen tussen gebruikservaring en de kosten van virtuele desktops en applicaties binnen het filiaal.

CloudBridge met HDX WAN-optimalisatie biedt multi-user-optimalisatie voor virtuele desktops en applicaties. Deze oplossing helpt gebruikers meer te halen uit hun bestaande netwerkinfrastructuur terwijl zij een goede gebruikerservaring bieden aan filiaalmedewerkers.

Voordelen:

  • Levert een gebruikservaring van hoge kwaliteit
  • Vermindert de kosten van desktop- en application delivery netwerken
  • Versnel ROI zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikservaring

Download het artikel
Lees het artikel ‘Optimaliseer XenApp en XenDesktop voor filialen’, waarin wordt beschreven hoe CloudBridge de XenApp en XenDesktop traffic versnelt, het bandbreedtegebruik verlaagt en de ROI vergroot.

 

Download de whitepaper
Download