Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Optimaal klantcontact door slim gebruik van jouw ICT omgeving

Adoptie ICT doorslaggevend voor goed klantcontact

Goed klantcontact is cruciaal voor iedere organisatie, met goede bereikbaarheid via verschillende kanalen (multichannel) en één optimale klantbeleving. Nieuwe technische oplossingen – zoals cloudtelefonie, WhatsApp of chats – kunnen organisaties hierbij geweldig helpen. Om deze oplossingen te benutten, moeten ze wel goed in de werkprocessen worden ingepast. Daarbij wordt de ICT-adoptie door jouw gebruikers steeds belangrijker. Daar staan veel organisaties nog onvoldoende bij stil, waardoor zij minder succesvol zijn in het onderhouden van relaties met hun klanten.

Waarom adoptie steeds belangrijker wordt

De wereld verandert en de techniek maakt steeds meer mogelijk. Moderne organisaties en hun Klant Contact Centers (KCC) werken daarom tegenwoordig met steeds meer verschillende communicatiemiddelen. Want hun klanten benutten op verschillende momenten verschillende middelen. De ene keer is dat een website of de telefoon, maar op andere momenten gebruiken zij liever WhatsApp, sociale media of bijvoorbeeld (geautomatiseerde) chats.

Op zich is dat een mooie ontwikkeling. Dit vraagt alleen wel steeds meer van jouw medewerkers. Zij werken met steeds meer verschillende apps die onderling samenwerken. Succesvol gebruik van nieuwe ICT-oplossingen valt of staat met het draagvlak en gebruik binnen jouw organisatie. Hiervoor bestaan natuurlijk al trainingen, interne hulpmiddelen, begeleiding op de werkplek en andere ‘nazorg’.

Hoe zorg je voor goede adoptie en optimaal gebruik door jouw medewerkers?

Voor veel organisaties is dit momenteel een actuele vraag. Deze whitepaper helpt je snel op weg met concrete en praktische lessen voor jouw organisatie. Ook laten we zien hoe organisaties en hun gebruikers zijn geholpen bij deze uitdaging:

  • Waarom een goed adoptieprogramma van belang is
  • De voorwaarden voor een goed adoptieprogramma
  • Hoe Zetacom jou kan helpen bij de gebruikersadoptie

Meer weten? Download de whitepaper ‘Optimaal Klantcontact door slim gebruik van uw ICT omgeving’, met 6 lessen voor de best passende aanpak voor uw organisatie.

Zetacom biedt slimme oplossingen voor de complexe ICT-vraagstukken van vandaag en morgen. Het is de ICT-specialist en system integrator voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Ze helpen organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren, dankzij slimme technologie. Zetacom heeft jarenlange ervaring opgebouwd, met name als partner voor bedrijven in de care-, cure-, overheidssector en zakelijke markt.

Lees verder

 

Bezoek de website