Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Op zoek naar een ander extern datacenter?

Deze checklist helpt jou op weg!

IT is meer en meer de motor voor bedrijven die te allen tijde moet blijven draaien, want stilstand kost geld. Het faciliteren van een IT-omgeving kan door de enorme hoeveelheid data heel gecompliceerd worden en besteed je daarom soms beter uit aan een extern datacenter. Is jouw bedrijf toe aan een (ander) extern datacenter? Dan moet je rekening houden met een tiental verschillende aspecten die bepalen welk datacenter de beste keuze is voor jouw bedrijf. Wat is er belangrijk in jouw branche en waar liggen je prioriteiten? Deze whitepaper helpt bij het kiezen van het juiste datacenter.

De 12 belangrijkste elementen voor jouw keuze

Weten waar jouw prioriteiten liggen is de eerste stap voor het kiezen van het juiste datacenter. Er zijn een aantal belangrijke vragen die jij jezelf moet stellen voor je aan de slag kan. In deze whitepaper vind je de volledige checklist en lees je onder andere meer over:

  • Koppeling met andere cloudplatformen: om een krachtige hybride IT-omgeving te realiseren, moet je de mogelijkheid hebben om te koppelen met public clouds.
  • Wat gebeurt er bij een stroomuitval: hoelang downtime duurt bij stroomuitval is een belangrijke overweging bij het kiezen van een datacenter. Een constante stroomtoevoer is de voornaamste voorwaarde voor een goed datacenter.
  • Duurzaamheidsbeleid: bedrijven stellen hoge eisen aan duurzaamheid. Informeer dus direct naar het duurzaamheidsbeleid van een datacenter.

Kies het juiste datacenter

Wil jij er ook zeker van zijn dat je het juiste datacenter kiest voor het faciliteren van jouw IT-omgeving? Die keuze is niet gemakkelijk en kan veel geld kosten. Benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden? Download dan nu deze handige checklist en ga aan de slag.

 

Download de whitepaper
Download