Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Op elk moment beschikken over een uniek beeld van uw klant

De 3 pijlers van een succesvolle multichannelstrategie

Multichannel communicatie is momenteel een van de meest besproken onderwerpen in media. Veel organisaties zijn onder de indruk hoeveel winst er te behalen is met een goede multichannelstrategie. Toch halen veel bedrijven momenteel niet het maximale resultaat uit hun multichannelstrategie. Dit is zeker een gemiste kans als je bedenkt dat het, op de juiste manier beheerd, de verkregen klantdata van onschatbare waarde zijn. Ontwikkel met deze whitepaper een inzicht in de drie pijlers van een succesvolle multichannelstrategie op basis van slim data management.

De drie pijlers van een multichannelstrategie
Leg de basis voor uw multichannelstrategie en benut alle kansen optimaal met de drie pijlers voor een succesvolle multichannelstrategie:

Pijler 1: Datakwaliteit
Bedrijven verzamelen en bewerken data in veel verschillende systemen, denk hierbij aan  CRM applicaties, financiële applicaties, callcenters of externe dataleveranciers. Elk systeem heeft zijn eigen functie en daarmee een samenhangende indeling, hierdoor worden diverse data op verschillende plekken overal op een andere manier opgeslagen. Verder kunnen format- en exportmogelijkheden ook per systeem afwijken. Dit is het begin van de verschillen in uw data.

Pijler 2: First Time Right
First Time Right voorkomt vervuiling direct bij de bron. Dit zorgt ervoor dat de datakwaliteit van de systemen worden gewaarborgd. Lees in de volledige whitepaper meer over ‘Customer lifetime value’.

Pijler 3: Een centraal klantbeeld
Voor een succesvolle multichannelstrategie is het belangrijk om alle interactie die een bedrijf met de klant heeft te integreren en daar op een slimme manier mee om gaan. De basis hiervoor is geïntegreerde data via Master Data Management for customer data (MDM)

De whitepaper
Wilt u meer te weten komen over een succesvolle multichannelstrategie met de 3 pijlers? Download nu geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download