Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Ontvang de limited edition IAM sokken

Yes! De lente staat weer voor de deur. Het wordt langzaam weer wat warmer en dat vindt iedereen over het algemeen een stuk aangenamer. Je wordt er spontaan vrolijk van! De lente doet zijn intrede officieel op 20 maart, maar we kunnen het niet laten om u letterlijk alvast vrolijk te maken met een paar leuke blije sokken.

Speciaal voor de aankomende editie van het congres Identity & Access Management (IAM) 2019 hebben we vrolijke sokken gemaakt die alle deelnemers ontvangen op de congresdag, mits uw aanmelding op tijd binnen is. Kom op donderdag 9 mei kosteloos naar Nieuwegein en laat u inspireren (en opvrolijken) over de mogelijkheden van IAM anno 2019. 

Op zoek naar mijn eigen ik: here IAM!

Tientallen username en password combinaties. Meerdere soft tokens met pincodes. Een password manager op uw smartphone die u opent met uw vingerafdruk. Dat heeft u tegenwoordig allemaal nodig om toegang te krijgen tot uw werkplek. En overal waar u komt, moet u een profiel (NAW, telefoonnummer, geboortedatum) invullen en actueel houden. Als klant en/of medewerker denkt u dan vast… dit moet toch anders kunnen! Het antwoord is volmondig ja, dat kan ook anders! Kom op donderdag 9 mei 2019 naar het IAM congres waar u samen met circa 200 vakgenoten inspiratie haalt, ervaringen deelt en nieuwe contacten opdoet binnen het werkveld van IAM.

Thema “Wendbaar, Efficiënt, Gebruiksvriendelijk en Compliant”

Tijdens het congres Identity & Access Management leert u in één dag alles over hoe u uw IAM wendbaar, efficiënt, gebruiksvriendelijk en compliant inricht voor uw organisatie. IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Goed IAM is de hoeksteen voor elke organisatie, vanuit het oogpunt van business of compliance.

Meld u nu aan en ontvang limited edition IAM sokken.

Gekleurde sokken zijn de hit van dit moment. Hoe leuk is het als u als Identity & Access Management verantwoordelijke uw eigen gekleurde sokken kan dragen! De vraag is echter, krijgen deze gekleurde sokken toegang tot uw sokkenla? Klik hier voor meer informatie & aanmelden.