Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Online is de toekomst, maar hoe speel je daar op in?

Nieuwe normaal vraag om innovatieve online dienstverlening

Wie had gedacht dat voor veel bedrijven in een half jaar tijd online dienstverlening van een leuke extra opeens topprioriteit zou worden? Door de wereldwijde coronacrisis gingen we noodgedwongen heel anders leven, werd boodschappen doen een ware expeditie en zat lekker buitenshuis tafelen er even niet in. Veel retailers, restaurants en dienstverleners gingen razendsnel aan de slag met het inrichten van online dienstverlening om het hoofd boven water te houden en klanten zo goed mogelijk te helpen. Van online eten bestellen bij je favoriete restaurant tot een online boodschappenservice van de lokale kruidenier. Iedereen vond opeens de weg naar online en nieuwe apps schoten als paddenstoelen uit de grond.

Online brak definitief door

Maar niet ieder bedrijf kon zomaar aan de slag met online initiatieven. Voor velen was online niet meer dan een leuke extra optie, maar heel veel aandacht kreeg het niet. Maar nu online echt de norm is, heb innovatieve nieuwe software en online dienstverlening nodig. Maar hoe start je met de ontwikkeling van nieuwe online diensten? Hoe ontwikkel jij snel nieuwe apps zonder ontwikkelaars in huis?

Wat lees je in deze whitepaper?

In deze whitepaper lees je meer over onder andere:

  • De invloed van de coronacrisis op het gebied van online dienstverlening
  • Wat leert de coronacrisis ons op het gebied van locatie onafhankelijk werken?
  • Waarom is softwareontwikkeling al jaren een dure en lastige opdracht?
  • Hoe kunnen bedrijven investeren in softwareontwikkeling nu de budgetten onder druk staan?

Heb jij dus een geweldig idee voor een app maar weet je niet hoe je hiermee verder moet? Of zie jij ook voor jouw bedrijf grote online kansen, maar zit jouw huidige IT-omgeving jou in de weg? Download dan snel deze whitepaper en ontdek hoe je jouw bedrijf klaarstoomt voor het nieuwe normaal, de anderhalvemetersamenleving.

 

Download de whitepaper
Download