Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Online bedrijfssoftware voor meer inzicht en winst

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

De kwakkelende economie heeft de druk op prijzen verhoogd. Naast de hogere druk op marges krijgen dienstverleners steeds vaker te maken met hogere verwachtingen van klanten en stevige concurrentie. Organisaties moeten, om tijd zo effectief en winstgevend mogelijk te kunnen verkopen, ervoor zorgen dat zij:

  • een heldere visie, strategie en KPI’s communiceren;
  • volledig inzicht in de eigen projectorganisatie krijgen;
  • dit inzicht gebruiken om processen te optimaliseren, vanaf de offerte tot aan de facturatie toe.

Stap-voor-stap analyseren
In de huidige economische situatie is het zaak om snel en effectief te handelen. Maar hoe doet u dat? En wat moet er veranderen in de organisatie? In deze whitepaper wordt aan de hand van een vragenlijst de situatie bij de organisatie geschetst, zodat u kunt analyseren wat u moet doen.

Met de vragenlijst zal duidelijk worden of de doelstellingen en KPI’s helder zijn geformuleerd. Is dat het geval, dan kan er met behulp van metingen gekeken worden of de organisatie wel de juiste kant op gaat. Daarnaast wordt duidelijk hoe het zit met de marges en waar inkomsten vandaan komen of juist weglekken.

Meer inzicht betekent meer winst
De juiste (online) tools zorgen voor een hogere efficiëntie. Zo wordt de facturabiliteit van medewerkers gemaximaliseerd, sneller en correct gefactureerd en wordt er eerder betaald. De tools zorgen voor meer inzicht en dat zorgt uiteindelijk voor meer winst.

Goede online bedrijfssoftware sluit bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar aan. Dit stroomlijnt en synchroniseert processen en geeft de organisatie een enorme mate van inzicht. Alle essentiële en benodigde informatie omtrent projectvorderingen, budgeten, tijdmanagement, uitgaven en facturatie is zo 24/7 beschikbaar en up-to-date.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper “Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie” en lees hoe u met de juiste online bedrijfssoftware meer inzicht kunt krijgen en zo meer winst kunt realiseren.

 

Download de whitepaper
Download