Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Office 365 maakt efficiënt werken mogelijk

3 tips om uw productiviteit te verhogen

Zonder goede samenwerking en communicatie kan een bedrijf niet concurreren. Harder werken heeft niet altijd nut, het echte voordeel behaalt een organisatie door ‘slimmer’ te werken. Office 365 heeft verschillende functies die slimmer samenwerken en efficiënter werken mogelijk maken. Dit komt de productiviteit van uw organisatie ten goede. Maakt u er al gebruik van?

Wat is slimmer werken eigenlijk?

Over slimmer werken wordt veel gesproken, maar wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Denk bijvoorbeeld aan het weglaten van bepaalde stappen in een proces. Zoals samenwerken in één document op één gedeelde locatie, zodat er niet meer heen en weer gemaild hoeft te worden en niet allerlei verschillende versies ontstaan. Ook real-time communicatie hoort hierbij.

Werken in de cloud verhoogt de productiviteit

Veel organisaties zijn al (gedeeltelijk) overgestapt naar werken in de cloud. De vruchten die zij daarvan plukken zijn kosten besparen en het faciliteren van een goede samenwerking waardoor de output hoger wordt. Maar daarnaast biedt werken in de cloud ook de flexibiliteit om medewerkers op de manier, locatie en device te laten werken die zij zelf willen. In onderzoek van Dimensional Research onder 300 IT-professionals van MKB-bedrijven zegt 97% dat medewerkers effectiever zijn wanneer ze overal en altijd toegang hebben tot gegevens en toepassingen.

3 tips om efficiënter te werken met Office 365

Als medewerkers kunnen werken op de locatie, manier en apparaten die zij zelf willen, verhoogt dat hun productiviteit en het komt de samenwerking ten goede. In het e-book 7 manieren om slimmer te werken in de cloud worden de manieren waarop Office 365 kan bijdragen aan een efficiënte organisatie uitgelegd. We lichten hier alvast een tipje van de sluier op met deze 3 adviezen:

  1. Ga samenwerken in de cloud
  2. Go mobile
  3. Simpel vergaderen

Nieuwsgierig geworden naar deze en andere manieren om slimmer te werken met Office 365? Download het e-book waarin deze en 4 andere tips uitgebreid worden besproken.

 

Download de whitepaper
Download