Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Office 365 en de komst van AI, Mixed Reality en 3D

Van digital workplace naar modern worklife

Over 5 jaar is AI (zoals chatbots), mixed reality en machine learning echt niet meer weg te denken uit onze moderne worklife. Daarom is het als IT-manager, applicatie-architect of functioneel applicatiemanager belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze whitepaper geeft een aantal praktische adviezen en voorbeelden om je up-to-date te houden. Je ontdekt welke veranderingen plaatsvinden in de Microsoft-technologie en wat de rol van de IT’er hierin is.

Veelvoorkomende vraagstukken voor IT’ers

De jongere generatie heeft andere technologiebehoeftes dan de oudere generatie. Ze gebruiken mobiele devices veel frequenter en ze zijn veel gevoeliger voor nieuwe applicaties. Als organisatie is het belangrijk om altijd de juiste functionaliteit aan te bieden. Hieronder alvast een aantal veelvoorkomende vraagstukken voor de IT-afdeling:

  • Hoe houd ik balans tussen controle en vrijheid?
  • Hoe ga je om met de generatiekloof die er aan komt?
  • Wat is de rol van artificial intelligence in Office 365?
  • Wat voor rol heeft mixed reality in het bedrijfsleven?
  • Integreer je zakelijk leven in je privéleven, maar hoe?

Ben je benieuwd hoe je deze IT-vraagstukken het beste kunt aanpakken? Lees er meer over in de whitepaper, we lichten er hieronder alvast ééntje toe.

Wat is de rol van AI in Office 365?

Microsoft blijft ontwikkelen op het gebied van Artificial Intelligence in het bedrijfsleven. Ook op het gebied van Mixed Reality worden grote stappen gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de HoloLens. Deze functionaliteiten zien we steeds vaker terug in Office 365.

Duik in de wereld van Mixed Reality, Artificial Intelligence, 3D en Office 365 en zorg dat jij op de hoogte bent van de nieuwste trends!

 

Download de whitepaper
Download