Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Office 2013 A breakthrough in productivity

Office 2013: Een doorbraak in de zorgproductiviteit

Microsoft heeft gekeken naar drie onderwerpen bij de release van Office 2013. Deze onderwerpen zijn: cloud, social en mobiel. Ieder onderwerp is bruikbaar als ondernemingssoftware. Microsoft kan hierdoor haar status behouden als kenniswerk technologie voor de zorg.

De belangrijkste verbeteringen
Office 2013 heeft de cloud goed in de context van een hybride leveringsmodel en het heeft fundering voor social met Yammer.  Exchange, SharePoint, Lync  en de kern van Office applicaties bieden allerlei belangrijke verbeteringen, zoals  de verbeterde  samenwerking tussen de Officeproducten .

Aanpassingen van Office 2013
De nieuwe Office 2013 heeft een aantal kleine, maar belangrijke aanpassingen. Voor de eerste keer geeft Microsoft meerdere producten vrij die op één manier met elkaar zijn afgestemd. Een aantal voorbeelden van deze verbeteringen zijn:

– Snellere laadmogelijkheden.
– Een nieuwe focus op het individu.
– Een opgeruimder systeem.
– Betere synchronisatie tussen apparaten.
– Een betere integratie met PowerPoint en Excel.
– En een verbeterde uitstraling.

Office implementeren in uw organisatie
De vraag voor zorgprofessionals is of zij Office willen gebruiken als productiviteitsoplossing, een documentmanagement oplossing, een e-mailomgeving, of een real-time samenwerkingsoplossing. De samensmelting tussen de producten zijn interessant, maar men moet de keuze van de overstap wel overwegen. Zo moet de vergrootte lockin niet onderschat worden. Als u overweegt Office 2013 toe te passen, dan moet u uzelf wel een aantal vragen stellen: Past het pakket bij mijn onderneming? Zal het tempo waarin de software zich innoveert goed genoeg zijn voor mij en mijn onderneming?

Download deze whitepaper
In deze whitepaper worden de nieuwe features en voordelen van Office 2013 behandelt. Download deze whitepaper geheel vrijblijvend om meer te weten te komen over het implementeren van Microsoft producten in uw organisaties.

 

Download de whitepaper
Download