Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Non-profit backoffice kan de wereld veranderen met de cloud

Stroomlijn processen en verlaag kosten

Mensen die aan een goed doel geven willen graag weten hoe hun geld wordt besteed. Het liefst willen ze dat het volledige bedrag gaat naar de hulp die een non-profit organisatie biedt en niet naar de IT-infrastructuur van een dergelijk goed doel. Hoe overleven non-profit organisaties in dit spanningsveld en staan ze klaar voor een snel veranderende wereld? Door naar de cloud te gaan met een softwarepakket als NetSuite stroomlijnen ze hun processen en brengen ze hun kosten verder omlaag.

De cloud geeft flexibiliteit

Veel non-profit organisaties hebben jaren geleden een offline softwarepakket aangeschaft dat weinig onderhoud vergde en waar eigenlijk alleen het registratiesysteem van belang was. Dit zadelt de organisaties nu op met een probleem: de kosten zijn weliswaar laag, maar het is een erg inefficiënt (en hierdoor juist een duur) systeem.

De cloud kan non-profit organisaties helpen flexibel te zijn en hun backoffice zo aan te passen dat deze bij hun processen past.

Business intelligence

De cloud geeft een organisatie ook de mogelijkheid om direct te zien hoe het ervoor staat met de grote hoeveelheden data die verzameld kan worden. De connectie met de buitenwereld geeft inzicht in welke keuzes een non-profit organisatie het beste kan maken. Bovendien staan ze op deze manier in direct contact met hun stakeholders.

Door over te stappen naar de cloud hoeven non-profit organisaties niet langer tijd en geld te steken in eindeloze spreadsheets om hun prestaties bij te houden en in het onderhouden van losse ERP-, CRM- en financiële software. Dat geld en die tijd kan gaan naar hun missie.

Een betere wereld

Een volledig geïntegreerde oplossing in de cloud kan uw organisatie veel opleveren en uw missie ondersteunen. Download de whitepaper om erachter te komen hoe en begin nu aan een betere wereld in de cloud.