Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Nieuwe werkplekken? Zorg voor een soepele overstap zonder problemen

De werkplekimplementatie die niet kan mislukken

Nieuwe werkplekken inrichten is een complex proces. Tot de acceptatiefase gaat het goed en de nieuwe VDI-infrastructuur is gebouwd. De eerste testen zijn begonnen. Toch is het niet ongebruikelijk dat er na de implementatie nog de nodige klachten en vragen zijn van gebruikers die problemen hebben met bepaalde software. Toch hoeft een probleemloze implementatie geen probleem te zijn. Hoe pakt u dat aan?

Het feit dat een groot deel van de organisaties en overheidsinstellingen op dit moment nog steeds gebruikmaakt van Windows XP is wel het bewijs dat de implementatie van nieuwe werkplekken niet zomaar iets is dat je een-twee-drie doet. Het ontwerpen van een nieuwe werkplek heeft nu eenmaal veel voeten in aarde én bovendien is de impact van de implementatie op de gebruikersorganisatie groot. Bij de meeste projecten zit precies daar de bottleneck!

De gebruikerstevredenheid is ongelooflijk belangrijk bij de vernieuwing van de werkplek. Hoe u dat het beste aanpakt, leest u in de paper ‘De werkplekimplementatie die niet kan mislukken’. Aan de hand van onder meer een overzicht van de verschillende werkpleksituaties en een duidelijk stappenplan wordt u meegenomen in het proces van de vernieuwing van de werkplek.

Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.