Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Nieuwe kennisbron over Application Centric Infrastructure

AboutACI gelanceerd

De nieuwe kennisportal AboutACI biedt een schat aan informatie over Application Centric Infrastructure (ACI) en Software Defined Networking (SDN). ACI is een nieuwe SDN-technologie voor het inrichten van een netwerkinfrastructuur.


De meeste software defined netwerk (SDN)-oplossingen zijn vooral gericht op het zo goed mogelijk afhandelen van netwerkverkeer en de virtualisatie van fysieke systemen. Application Centric Infrastructure (ACI) gaat een stap verder. Deze nieuwe technologie vereenvoudigt, optimaliseert en versnelt het applicatiebeheer drastisch. ACI zorgt er bijvoorbeeld voor dat bedrijfsapplicaties volledig geautomatiseerd kunnen worden uitgerold, waarbij zaken als beveiliging, beheer en behoefte niet uit het oog worden verloren.


Het bijzondere aan AboutACI is het brede scala aan onderwerpen waarover kennis wordt aangedragen. Niet alleen over de technische aspecten, maar ook over de organisatorische impact. Kennis wordt onder meer gedeeld in de vorm van onderzoeksrapporten, whitepapers, blogs en webinars. Door de samenwerking met Cisco, Dimension Data, Axians, Avit en Vosko biedt de site bovendien een platform waarop relevante informatie – vanuit verschillende invalshoeken – op één plek beschikbaar is.


AboutACI wordt voortdurend aangevuld en geactualiseerd. Nieuwe informatie wordt toegevoegd binnen bestaande en nieuwe rubrieken. Door middel van een nieuwsbrief worden gebruikers van AboutACI op de hoogte gehouden van deze nieuwe inhoud.