Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Naadloze integratie van ACI in uw bestaande netwerk

Integrate Cisco Application Centric Infrastructure with Existing Networks

Application Centric Infrastructure (ACI) breidt de mogelijkheden die u binnen uw datanetwerk hebt stevig uit. Met ACI, Cisco’s nieuwe manier van applicatiebeheer, kunt u er voor kiezen om een nieuwe netwerkinfrastructuur in te richten, maar het net zo goed goed mogelijk om ACI binnen uw bestaande netwerk een plaats te geven.

De meeste software defined netwerk-oplossingen (SDN) zijn vooral gericht op het zo goed mogelijk afhandelen van netwerkverkeer en de virtualisatie van fysieke systemen. Cisco’s visie daarentegen richt zich met ACI juist op wat de eisen van het bedrijf zijn en hoe de IT daar zo veel mogelijk aan kan bijdragen. Dat betekent in de praktijk een andere benadering.

ACI zorgt er bijvoorbeeld voor dat bedrijfsapplicaties volledig geautomatiseerd kunnen worden uitgerold, waarbij zaken als beveiliging, beheer en behoefte van de gebruikers niet uit het oog worden verloren. Om dit voor elkaar te krijgen, gebruikt Cisco een combinatie van de beste hardware en software. De combinatie van beide is in de visie van Cisco erg belangrijk.

Hoe u ACI en al zijn mogelijkheden implementeert in uw eigen netwerk, leest u in de whitapaper ‘Integrate Cisco Application Centric Infrastructure with Existing Networks’. Download deze vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download